Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Daea îl acuză pe ministrul Agriculturii de interese obscure: 'Are un intres vădit de a face servicii altora'

Inquam Photos / George Calin
Petre Daea

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, il acuză pe Adrian Oros, actualul ministru, că nu informează corect opinia publică. Daea spune că Oros nu cunoaște bine domeniul și că vrea să oprească valorificarea produselor românești.

Citește și: Pericol la granița cu România! Medicii au intrat în alertă - cer program național de vaccinare

„Informați corect opinia publică, domnule ministru Oros! Emisiunea "Dosar de politician" de la postul B1Tv, la care au participat ministrul agriculturii, Adrian Oros, talonat de "consilierul tehnic" Vlad Macovei, in care au adus acuze de tot felul, denotă trei lucruri:

1. Nepriceperea în domeniu, care este vizibilă, nefiind nevoie de niciun efort în a constata acest lucru;

2. Reaua credință privind analiza unor programe cu interes vădit de a face servicii altora (a se vedea Casa de Comerț Agroalimentar Unirea, pe care doresc sa o desființeze, făcând acuze iresponsabile, cu un singur scop bine determinat, acela de a opri valorificarea produselor românești);

3. Lipsa documentării în domeniu (să nu știi ce este AFIR și sumele pe care le gestionează această instituție este mai mult decât elocvent în acest sens).

Domnule Oros, v-am solicitat o dezbatere la orice post de televiziune dorit de dvs., dar nu ați răspuns solicitării mele. Înainte de a afișa această postare, i-am sunat pe cei doi participanți la emisiune dar nu au răspuns. Rușinos!

Fac precizarea ca telefonul meu este deschis, așa cum a fost din totdeauna, și răspund la orice apel indiferent de la cine și la ce oră. P. S. Subvențiile au fost acordate în procent de peste 80 % înainte de a vă instala ca ministru. Ajutați fermierii români, făcând ceea ce trebuie în fiecare zi, în Ministerul Agriculturii! Le doresc tuturor fermierilor un an agricol bun! Perspective sunt!”, a precizat fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea, pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.