Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Daea apelează la 'putința' lui Teodorovici: 'Așteptăm bani mai mulți la rectificarea bugetară. Avem lucrări avansate, trebuie să aduc bani'

Inquam Photos / George Calin
Petre Daea

Ministerul Agriculturii ți Dezvoltării Rurale așteaptă mai mulți bani la rectificarea bugetară din vară, în condițiile în care proiecte de investiții aflate în stadii avansate de lucru, a declarat ministrul de resort Petre Daea.

Ana Birchall așteaptă puncte de vedere pe recomandările din rapoartele GRECO. Anunțul ministrului de la CSM

„Reglajele sunt firești, așteptăm mai mulți bani pentru investiții. Avem lucrări avansate, unele cu un an de zile înainte de plan și trebuie să aduc bani”, a spus ministrul la conferința de presă de marți, conform Mediafax.

Ministrul dispune, conform bugetului aprobat în primăvară, de un buget de 22,8 miliarde lei, în creştere cu aproape 15% faţă de execuţia preliminată pentru anul 2018, de 19,91 miliarde de lei. Pentru investiţii este alocat un procent de 38,91% din suma totală, iar 51,9% pentru spijinirea producătorilor agricoli.

Amintim declarația controversată a lui Teodorovici din 29 iunie. „Îmi cer scuze faţă de tinerii colegi care au muncit să refacă buletinele de vot şi să treacă numele meu. Întotdeauna sprijinul e la ministrul de Finanţe. Ce vrea fiecare primar sau ministru e dorinţă. Ce vrea premierul sau ministrul de Finanţe e putinţă“, a declarat Eugen Teodorovici, aluzie la faptul că Daniel Suciu, contracandidat la funcţia de preşedinte executiv şi ministru al Dezvoltării, vorbise de modul cum a ajutat el primarii prin „uşa deschisă“ de la minister, dar şi prin adoptarea Codului Administrativ.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.