Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Daea vine cu DOVADA: o nouă lecție despre cormorani/VIDEO

Inquam Photos / George Calin
Petre Daea

În România, cormoranii fac baie în piscine. A fost declarația ministrului Agriculturii, Petre Daea, care a stârnit amuzamentul întregii țări și l-a transformat pe acecsta în ținta unui lung șir de glume.  Departe însă de a renunța la ieșirile publice, Daea, un împătimit al Facebook-ului,  vine cu un nou mesaj legat de cormorani. Acesta a postat, în urmă cu puțin timp, un videoclip în care apare un cormoran.

„În România, cormoranii trăiesc în piscine. „Sunt o serie întreagă de restricţii care vin din abordare conceptuală, a conceptului de natură protejată (…), dar sunt şi momente în care îngrijorarea pescarilor este dincolo de puterea de rezistenţă. A se vedea populaţiile de cormorani. Am discutat cu Vela, cu comisarul (n.r.comisarul european Karmenu Vella, responsabil pentru mediu, afaceri maritime şi pescuit), a văzut România. Pentru a fi expresiv, persuasiv, a fi convingător, i-am spus lui Vela că cormoranii în România fac baie în piscine. Atât de mulţi. Nu se mai feresc de oameni, de pescari nici atât", a declarat Daea în cadrul unei audieri în Comisia pentru pescuit din Parlamentul European.

Citește și: Codrin Ștefănescu ANUNȚĂ RĂZBUNAREA PSD după plecările la Pro România: Ne pregătim să primim între 8 şi 11 parlamentari din alte partide

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.