Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Mari despr tranferul fiului său - Nu știu nimic, dar s-ar potrivi la Ajax

www.gsp.ro
Răzvan Marin Standard

Petre Marin, tatăl lui Răzvan Marin (22 de ani), a reacţionat pentru ProSport, luni seara, după apariţia ştirii conform căreia Ajax l-a transferat pe mijlocaşul român de la Standard Liege potrivit mediafax.

Fostul fundaş de la FCSB a spus că nu ştie nimic deocamdată în legătură cu mutarea, dar crede că s-ar potrivi la "lăncieri". Standard Liege ar urma să încaseze 12 milioane de euro în schimbul lui Marin.

"Nu ştiu, nu ştiu nimic. Am telefonul 'bombardat', poate cei de la club sau Pietro (n.r. - Pietro Chiodi, agentul lui Răzvan Marin). S-ar potrivi la Ajax", a spus Petre Marin, luni seară, pentru ProSport. Contactat de ProSport, şi George Ogăraru a comentat ştirea şi a anunţat că Răzvan Marin a fost propus pe Amsterdam ArenA în urmă cu mai mult timp, înainte de a ajunge la Ajax: ”Răzvan este un jucător foarte bun, pe care eu i l-am propus Ajaxului cu mulţi ani în urmă, înainte ca el să plece la Standard. Dar nu ştiu despre acest interes. Nu ştiu să fie vreo discuţie”, a spus Ogăraru.

Răzvan Marin este unul dintre cei mai constanţi fotbalişti români ai momentului. Prestaţiile de la Standard l-au adus în atenţia mai multor cluburi mari. S-a scris că AS Roma şi Inter l-au dorit pe mijlocaşul român crescut la academia lui Gică Hagi. Marin a fost vândut de Viitorul la Standard Liege la începutul lui 2017, în schimbul a două milioane de euro.

De atunci, Marin a strâns 94 de meciuri, 13 goluri şi 19 assist-uri. Mijlocaşul român este unul dintre cei mai bine cotaţi tricolori: Transfermarkt indică o cotă de piaţă de 9 milioane de euro pentru Răzvan Marin. De când e la Standard Liege, românul a câştigat o Cupă a Belgiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.