Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petre Marin despre decesul lui Reyes: Dramele nu sunt când pierzi meciuri, ci când îţi pierzi un coleg sau un adversar. A fost un fotbalist extraordinar

doliu

Jose Antonio Reyes (35 de ani) a murit sâmbătă, în urma unui accident auto. Fostul jucător de la Sevilla şi Real Madrid a fost adversarul FCSB-ului, în acel 1-0 de pe "Santiago Bernabeu", decis de autogolul lui Bănel Nicoliţă.

ProSport a stat de vorbă cu Stelian Stancu şi Petre Marin, cei doi jucători care s-au duelat direct cu Reyes în acel joc.

Reyes a fost introdus în minutul 87, în locul lui Robinho, dar chiar şi în cele cinci minute în care a evoluat contra FCSB-ului a reuşit să le pună probleme serioase românilor. Stelian Stancu şi Petre Marin au rememorat acel joc şi clipele de final, când Reyes căuta golul de 2-0.

Stealian Stancu e marcat de drama lui Reyes: "E extrem de dureros. El abia îşi începea viaţa. Pentru ca un fotbalist abia îşi începe viaţa pe la 35 de ani. Noi nu avem copilărie. Nu mi-a fost uşor cu Robinho, dar a intrat pe teren Reyes şi am avut încă 5 minute de foc. Un fotbalist extraordinar", a fost Stelian Stancu, pentru ProSport.

Petre Marin a rămas de asemenea şocat: "Tehnic şi cu o viteza de reacţie extraordinară. Plus un şut violent. Dramele nu sunt când pierzi meciuri, ci când îţi pierzi un coleg sau un adversar. Nu mi vine sa cred", a spus Petre Marin, pentru ProSport.

Pe 1 noiembrie 2006, FCSB pierdea cu 1-0 la Madrid, contra Realului, în grupele Ligii Campionilor. Bănel Nicoliţă a trimis în propria poartă în minutul 70.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.