Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrea: Sper ca jucătorii să fi învăţat ceva din acest play-off. Despre viitorul său: Zilele următoare probabil voi discuta cu conducerea

prosport.ro
toni petrea

Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat după meciul cu CFR Cluj, scor 3-1, că acest succes este unul frumos, însă este dezamăgit de ratarea titlului, relatează news.ro

“Un sentiment plăcut că lumea a fost lângă noi, am obţinut o victorie frumoasă. Rămâne dezamăgirea că nu am câştigat titlul. Sper ca jucătorii să fi învăţat ceva din acest play-off care după părerea mea a fost bun”, a spus Petrea la posturile care transmit Liga 1.

El a precizat că rămânerea sa la echipă depinde de mai mulţi factori: “Depinde de mai multe lucruri, trebuie să discut exact ce jucători pleacă, ce jucători rămân şi situaţia mea contractuală şi vedem. Zilele următoare probabil voi discuta cu conducerea”.

Formaţia CFR Cluj, câştigătoarea titlului naţional, a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-1, de echipa FCSB, în ultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor, joc disputat la Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.