Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrecere de zile mari în familia lui Tudorel Toader, în plin scandal politic. Ministrul Justiției, socru mare

Inquam Photos/ Octav Ganea
Tudorel Toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, va avea, în această seară, petrecerea de nuntă a fiului său cel mare, Alexandru Ionuț (30 de ani). Pe 9 septembrie, Alexandru Ionuț Toader s-a căsătorit civil cu Bianca (28 de ani, medic stomatolog), iar astăzi vor avea loc cununia religioasă și petrecerea de nuntă, informează presa locală.

Locul ales, unul deosebit din municipiul Iași – complexul Capitol, care dispune de mai multe restaurante și un cort de evenimente, cu o capacitate maximă de 600 de persoane. Sunt așteptați mulți invitați, ținând cont de notorietatea socrului mare dar și de numărul mare de rude, prieteni și apropiați ai mirilor, socrilor și nașilor.

În plin SCANDAL pe fonduri europene și justiției, Comisia Europeană trimite oamenii la București: Corina Crețu dă totul în vileag

Cei doi miri vor fi conduși la altar de Cosmina și Cristian Berariu, o familie de prieteni. Nașa este notar public iar nașul este investitor imobiliar. Invitații se vor delecta cu un meniu ales, de lux, în concordanță cu specificul localului și cu notorietatea nuntașilor.

Tudorel Toader a fost în concediu în această săptămână, pentru a pregăti nunta fiului său, dar a avut zile destul de încărcate. Ministrul Justiției s-a ”jucat” pe Facebook, postând texte pe care le ștergea după o oră, și l-a contrazis pe președintele Klaus Iohannis. Mai mult, miercuri a venit la serviciu pentru a prezenta raportul prin care cerea revocarea lui Augustin Toader din funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Acest lucru a amplificat starea de tensiune din sistemul judiciar românesc, mii de procurori și judecători declarându-și susținerea față de Augustin Lazăr și criticându-l pe Tudorel Toader. La rândul său, președintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia lui Toader din funcția de ministru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.