Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrolul a câştigat la masa verde meciul cu Poli Timişoara, oprit din cauza nocturnei: sancţiunile decise de FRF

frf

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a decis ca echipa Politehnica Timişoara să fie sancţionată cu forfait după ce meciul cu Petrolul, din Liga 2, a fost oprit definitiv din cauza nocturnei în februarie, relatează News.ro.

În plus, clubul timişorean a fost amendat.

Sancţiunea completă este următoarea:

“În baza art. 82/2 şi 3/a şi c raportat la art. 83/2 din RD, ACS Petrolul 52 se sancţionează cu penalitate sportivă de 5000 lei

În baza art. 83/1 şi 3/a şi c raportat la art. 83/2/b din RD, SSU Politehnica Timişoara se sancţionează cu penalitate sportivă de 5000 lei

În baza art. 16/10 din ROAF coroborat cu art. 83/5 din RD cu aplicarea art. 34 din RD, SSU Politehnica Timişoara se sancţionează cu Forfait (3-0 în favoarea echipei ACS Petrolul 52) şi i se aplică penalitate sportivă de 1700 lei.

În conformitate cu art. 45/3 din RD, clubul SSU Politehnica Timişoara va fi sancţionată cu Forfait (3-0 în favoarea echipei ACS Petrolul 52) şi va executa sancţiunea de penalitate sportivă de 6700 lei”.

Meciul Politehnica Timişoara – Petrolul Ploieşti, contând pentru etapa a XVII-a a Ligii 2, a fost oprit definitiv, la 24 februarie, în minutul 37, după ce nocturna de la stadionul timişorenilor a cedat de două ori.

Prima dată, nocturna s-a stins în minutul 8. Atunci fanii au scandat, au cântat şi au oferit un spectacol pirotehnic. De asemenea, ei şi-au aprins lanternele de la telefoane, cântând tot timpul. După trei minute de întrerupere, cele două echipe au intrat la vestiare, împreună cu brigada de arbitri.

Jocul s-a reluat după aproximativ zece minute de întrerupere.

În minutul 37, nocturna a cedat însă din nou şi echipele au plecat iar la vestiare, iar Petrolul a anunţat că potrivit regulamentului va câştiga meciul la masa verde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.