Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Petrolul Ploieşti: Noul antrenor principal al formaţiei noastre este Nicolae Constantin

Twitter
Petrolul Ploiesti

Clubul de fotbal din Liga a II-a Petrolul Ploieşti a anunţat, miercuri, pe site-ul său oficial, instalarea lui Nicolae Constantin (47 de ani) în funcţia de antrenor principal al echipei.

"Nicolae Constantin este, începând de astăzi, noul antrenor principal al formaţiei noastre, fostul jucător şi căpitan al Petrolului semnând un angajament valabil pentru următorii doi ani", se menţionează pe site-ul citat.

Tehnicianul a declarat că îşi doreşte să ducă Petrolul în Liga I. "Sunt fericit, pentru că m-am întors acasă. Am venit cu bucurie şi cu dorinţa să facem treabă şi să readucem Petrolul acolo unde îi este locul. Nu va fi uşor, dar cu multă muncă şi cu inteligenţă sunt convins că vom reuşi să facem acest lucru", a spus antrenorul.

Echipa Petrolul Ploieşti a fost condusă până acum de antrenorul interimar Octavian Grigore, cel care a fost numit după demisia lui Viorel Moldovan, la sfârşitul lunii martie, scrie Agerpres.ro.

Nicolae Constantin a jucat la Ploieşti de două ori, mai întâi între 1996 şi 1999, iar ulterior între 2003 şi 2004. În total, el a evoluat în 76 de partide pentru formaţia prahoveană, marcând şapte goluri.

De asemenea, el a mai fost antrenor secund în mandatul lui Răzvan Lucescu la Petrolul Ploieşti în debutul sezonului 2014-2015. Prima experienţă de antrenor principal a avut-o în 2020, pe banca formaţiei de liga a treia ACSO Filiaşi. În ultima ediţie de campionat, el a condus pentru 12 partide formaţia ACS Fotbal Comuna Recea din Liga a II-a, de care s-a despărţit în pauza de iarnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.