Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sponsorizări de 50.000 de dolari de la LUKOIL România și Petrotel-Lukoil pentru proiecte comunitare, educative și culturale

lukoil

Compania petrolieră LUKOIL România și Rafinăria Petrotel-Lukoil Ploiești derulează în această perioadă un program de finanțare pentru sprijinirea inițiativelor cu impact asupra comunității locale, suma totală a sponsorizărilor ridicându-se la 50.000 de dolari, relatează mai multe surse media din județul Prahova.

„Este un concurs desfășurat pe tot teritoriul României, la care pot participa entități de tipul organizațiilor non-comerciale și neguvernamentale, dar și organizații publice din domeniul culturii și educației”, menționează reprezentanții Petrotel Lukoil, citați de presa prahoveană.

Astfel, compania LUKOIL România alocă 25.000 de dolari SUA, iar Rafinăria Petrotel-Lukoil Ploiești adaugă alți 25.000 de dolari și organizează actualul concurs care se încadrează în „ansamblul numeroaselor activități și evenimente derulate în domeniul responsabilității sociale corporatiste de-a lungul anilor”, au mai arătat sursele citate.

Sesiunea de depunere a proiectelor - care pot fi din domeniul social, cultural și/sau educațional - este deschisă până la sfârșitul lunii august.

Sponsorizări pentru casele de copii și asociațiile social-umanitare

Concursul lansat de Petrotel-Lukoil și LUKOIL România vizează un amplu program de sponsorizare și binefacere adresat angajaților și copiilor acestora, dar și unor instituții precum case de copii, asociații pentru drepturi umanitare, asociații de veterani, asociații sportive sau diverse cazuri umanitare.

Concret, sprijinul financiar este oferit orfelinatelor („Casa Eva”, Casa de plasament de stat „Cireșarii”), asociațiilor de veterani (Asociația Veteranilor de Război), precum și instituțiilor educaționale - „Universitatea de Petrol și Gaze” din Ploiești și Colegiul Național de Arte „Carmen Sylva”.

De asemenea, Rafinăria și-a adus un aport semnificativ la reconstrucția Bisericii amplasată în cartierul Mihai Bravu din Ploiești - „Nașterea Maicii Domnului și Învierea Sfântului și Dreptului Lazăr” - cu care menține o permanentă colaborare prin acordarea de ajutoare enoriașilor parohiei.

Compania petrolieră are o Comisie de sponsorizare

Reprezentanții celor doi sponsori precizează că desfășoară această activitate „pe baza unei Comisii de sponsorizări care funcționează la nivelul companiei”, sponsorizările fiind acordate „conform politicii Companiei LUKOIL România”.

Rafinăria Petrotel-Lukoil și compania LUKOIL România sunt, astfel, „promotori activi ai dezvoltării durabile și ai activităților sustenabile, fiind parteneri activi în cadrul comunităților în care își desfășoară activitatea”, au mai arătat sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.