Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PGA Tour se alătură iniţiativei de susţinere a copiilor din Ucraina

boardgamegeek.com
golf

Circuitul profesionist de golf (PGA Tour) a anunţat, marţi, implicarea alături de mai multe organizaţii din lumea acestui sport pentru ajutorarea copiilor din Ucraina, în urma invadării acestei ţări de către Rusia, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Comisarul PGA Tour, Jay Monahan, a declarat, înaintea unui turneu la Ponte Vedra Beach (Florida), că banii strânşi prin intermediul iniţiativei ''Golfers For Ukraine'' vor fi direcţionaţi către UNICEF, pentru acţiunile din Ucraina.

''Inimile noastre sunt alături de poporul ucrainean şi de cei prinşi în acest conflict. Sperăm într-un sfârşit al acestor violenţe fără sens şi la instaurarea păcii'', a declarat Monahan.

Potrivit site-ului iniţiativei ''Jucători de golf pentru Ucraina'', peste 316.000 de dolari au fost donaţi de comunitatea internaţională de golf.

În timpul conferinţei de presă, Monahan a fost întrebat despre o serie de sponsori din PGA Tour, care continuă să facă afaceri în Rusia, deşi numeroase companii şi-au suspendat acţiunile în această ţară după invadarea Ucrainei.

Comisarul PGA Tour a explicat că nu a discutat cu aceşti sponsori, dar a simţit că se află pe aceeaşi lungime de undă cu organizaţie în privinţa conflictului din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.