Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Phil Campbell and the Bastard Sons cântă în deschiderea concertului Guns N’ Roses de la Bucureşti

wikipedia.org
guns n roses

Phil Campbell and the Bastard Sons vor cânta în deschiderea concertului formaţiei Guns N’ Roses, ce va avea loc la Bucureşti pe 16 iulie. Fostul chitarist Motörhead, Phill Campbell, va urca pe scena Arenei Naţionale alături de cel mai recent proiect al său, The Bastard Sons, promovând al treilea material discografic - „Kings Of The Asylum” care va fi lansat în vara acestui an, potrivit news.ro.

Proiectul Phil Campbell and the Bastard Sons a luat naştere în ultimii doi ani de activitate a chitaristului cu trupa Motörhead şi a debutat oficial în 2016, la Wacken Open Air.

Trupa a continuat cu lansarea a două albume, „The Age Of Absurdity” în 2018 (când a primit premiul pentru cel mai bun album de debut de la Metal Hammer Germania) şi „We’re The Bastards” doi ani mai târziu.

Încă de la debut, Phil Campbell and the Bastard Sons s-au bucurat de un succes imens, fiind invitaţi să concerteze pe scenele marilor festivaluri de rock europene - Wacken Open Air, Hellfest sau Graspop Metal Meeting – şi s-au alăturat turneului mondial Guns N’ Roses în mai multe oraşe din lume.

În iulie, Phil Campbell and the Bastard Sons vor deschide şi concertul Guns N’ Roses din România, unde aceştia din urmă vor concerta pentru prima oară reuniţi în formula clasică, consacrată.

Evenimentul, organizat de Emagic, îi va aduce pe aceeaşi scenă pe Axl Rose, Slash şi Duff McKagan, alături de Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer şi Melissa Reese.

Biletele pentru concertul Guns N’ Roses + Phil Campbell and the Bastard Sons de la Arena Naţională pot fi achiziţionate de la gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro, precum şi din reţelele iaBilet.ro si Entertix.ro, începând de la 225 lei plus comisioane.

De asemenea, fanii trupelor pot achiziţiona şi pachete VIP, care vor include bilete premium, acces la barul VIP pe tot parcursul concertului şi obiecte de merchandise Guns N’ Roses în ediţie limitată.
Axl Rose, Slash şi Duff McKagan şi-au surprins fanii când s-au reunit pentru un turneu mondial, concertând pentru prima oară în această formulă de la turneul Use Your Illusion Tour (1993). Turneul a cuprins 175 de concerte, pe toate continentele, timp de peste trei ani, devenind cel mai lung turneu al trupei şi a intrat în clasamentul Billboard Live Music Awards în topul celor mai profitabile turnee muzicale din istorie. Etapa europeană a turneului a fost întreruptă în 2020 din pricina pandemiei şi reluată în 2022, în 13 oraşe, începând cu Lisabona (4 iulie 2022) şi încheindu-se cu show-ul de la Milano (10 iulie 2022).

Guns N’ Roses revin cu un turneu mondial amplu în 2023, produs de Live Nation, pe scenele stadioanelor, arenelor şi festivalurilor din lume, pe toată durata verii şi în toamnă. Trupa de powerhouse rock demarează turneul pe 5 iunie la Tel Aviv şi va continua cu spectacole în Europa, sub acelaşi line-up clasic, ajungând la Bucureşti duminică, 16 iulie, pe scena Arenei Naţionale, împreună cu Phil Campbell and the Bastard Sons.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.