Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Philippe Coutinho ar putea ajunge la PSG

www.agerpres.ro
Nasser Al-Khelaifi șef PSG

Neymar (27 de ani) va fi folosit de cei de la PSG pentru a-l convinge pe colegul şi prietenul său, Philippe Coutinho (26 de ani) să semneze cu gruparea din capitala Franţei. Mijlocașul e ieşit din graţii la Barcelona, actualul său club, şi, cel mai probabil, va pleca la vară.

De aceea, Neymar insistă pe lângă şefi pentru aducerea sa, iar starul de 222 de milioane de euro va fi folosit de francezi ca să-l convingă pe Coutinho. Neymar, abia revenit la antrenamentele lui PSG după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon trei luni, şi Coutinho sunt prieteni încă din copilărie. Acum, Neymar încearcă să-l convingă pe Coutinho şi să-i convingă pe şefii francezi că merită să investească în aducerea lui Coutinho pe Parc des Princes. Nu este prima dată când se vorbeşte despre un interes al lui PSG pentru Coutinho, brazilianul fiind pe lista parizienilor de mai multă vreme.

Coutinho este dorit şi de Manchester United, iar o reîntoarcere în Premier League pare că i-ar surâde mai multe brazilianului. Conform TOp Mercato, Coutinho ar fi încântat de proiectul celor de la PSG, acolo unde ar avea şanse mari să fie titular. Campioana Franţei caută un mijlocaş cu nume, după ce Rabiot a refuzat să-şi prelungească înţelegerea.

Sosit la Barcelona la începutul lui 2018, brazilianul de 26 de ani a strâns 68 de meciuri şi a marcat de 20 de ori, timp în care a oferit şi 11 assist-uri. Coutinho are în palmares un titlu şi o Cupă a Regelui cu formaţia catalană, care a plătit nu mai puţin de 160 de milioane de euro (135 de milioane + bonusuri) pentru aducerea sa de la Liverpool.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.