Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Philippe Coutinho ar putea ajunge la PSG

PSG
PSG

Philippe Coutinho (27 de ani) a jucat mult sub aşteptări la Barcelona de la momentul transferului său pe Camp Nou, iar în această vară ar putea-o părăsi pe campioana Spaniei, potrivit Mediafax.

Brazilianul a fost dorit de Tottenham, dar totul a picat în cele din urmă, iar acum perioada de transferuri din Premier League s-a încheiat. Presa înainteză o altă posibilă destinaţie pentru "Micul magician".

Marca scrie că, după ce încercările englezilor de la Manchester United şi Tottenham de a-l transfera pe Coutinho, a venit rândul celor de la PSG. Francezii îl vor pe brazilian, iar acesta ar putea fi inclus într-o afacere care să-l trimită înapoi pe Camp Nou pe Neymar (27 de ani), cel plecat în 2017, când PSG l-a transformat în cel mai scump fotbalist din istorie plătind 222 de milioane de euro pe el.

Citește și: Real Madrid vrea să vândă trei fotbaliști

120 de milioane de euro i-a plătit Barcelona lui Liverpool pentru transferul lui Coutinho, din ianuarie 2018.

La Barcelona, Coutinho a evoluat în 76 de partide, a marcat 21 de goluri şi a oferit 11 pase decisive. Pentru Liverpool, sud-americanul a jucat în 201 meciuri, a înscris de 54 de ori şi a reuşit 45 de assist-uri. Cu echipa din Anglia nu a obţinut însă niciun trofeu, în timp ce pe Camp Nou şi-a adăugat în palmares cinci trofee: două titluri, o Cupă şi două Supercupe ale Spaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.