Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid vrea să vândă trei fotbaliști

Real Madrid stadion

Real Madrid e gata de o adevărată revoluţie pentru a-l transfera pe Neymar (27 de ani) de la PSG, potrivit Mediafax.

"Galacticii" sunt gata să vândă trei superstaruri din echipă pentru a-i face loc brazilianului pe care PSG vrea să-l cedeze la Madrid, deşi el îşi doreşte foarte tare să se întoarcă la Barcelona. Leonardo, preşedintele parizienilor, a anunţat că negocierile pentru vânzarea lui Neymar sunt avansate, dar nu a menţionat clubul cumpărător.

Jurnaliştii de la Marca au dezvăluit care sunt cei trei fotbalişti pe care "galacticii" sunt gata să-i vândă înainte de a-l oferta pe brazilian. Gareth Bale, Mariano Diaz şi James Rodriguez sunt jucătorii la care antrenorul Zinedine Zidane e dispus să renunţe. Neymar are promis un salariu uriaş pe "Santiago Bernabeu", unul nici măcar portughezul Cristiano Ronaldo (34 de ani) nu l-a primit din partea lui Florentino Perez.

Citește și: Serena Williams, după merciul de la Rogers Cup: În semifinale, la un moment dat, mă gândeam la sutienul meu

Fotbalistul brazilian ar urma să încaseze 40 de milioane de euro pe an la Madrid, cu trei milioane de euro mai mult decât e remunerat în prezent la PSG. Gareth Bale este dorit de Bayern Munchen, Mariano Diaz de AS Monaco, iar James Rodriguez este şi el curtat de Atletico Madrid şi Napoli. FC Barcelona, fosta echipă a lui Neymar, este o altă posibilă destinaţie a atacantului brazilian, cel mai scump fotbalist al Planetei, pentru care PSG a achitat 222 de milioane de euro în vara anului 2017.

”Este important să decidem viitorul lui Neymar. La acest moment, negocierile sunt avansate, dar asta nu înseamnă că am ajuns la o înţelegere în ceea ce îl priveşte. Asta ne va ajuta să decidem dacă ne vom baza pe el sau nu, pentru restul sezonului”, a declarat Leonardo. ”Această decizie a fost luată de club, nu de jucător”, a adăugat directorul sportiv al parizienilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.