Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Phoebe Waller-Bridge a abandonat noul serial TV inspirat din filmul 'Mr. & Mrs. Smith'

filme, cinema, cinematograf

Actriţa Phoebe Waller-Bridge, creatoarea şi protagonista serialului de comedie "Fleabag" (2016-2019), a renunţat la participarea sa alături Donald Glover la noul serial pregătit de Amazon care se inspiră din filmul "Mr. & Mrs. Smith" (2005), relatează EFE.

The Hollywood Reporter a informat luni că Phoebe Waller-Bridge a abandonat acest proiect în urma unor diferenţe creative pe care le-a avut cu Donald Glover.

Totuşi, revista de specialitate a informat că plecarea lui Waller-Bridge s-a produs într-o manieră cordială şi că cei doi actori au rămas prieteni.

Donald Glover şi Phoebe Waller-Bridge au mai lucrat împreună la filmul "Solo: A Star Wars Story" (2018), inspirat din universul francizei "Star Wars".

Amazon a început să caute o actriţă care să o înlocuiască pe Phoebe Waller-Bridge.

Donald Glover, cunoscut şi sub pseudonimul artistic Childish Gambino, este un actor, cântăreţ, rapper, producător, scriitor şi regizor american, devenit cunoscut pentru rolul interpretat în serialul "Atlanta" şi pentru mai multe albume muzicale. El va rămâne în noul proiect "Mr. & Mrs. Smith" în calitate de protagonist, producător executiv şi creator, în colaborare cu Francesca Sloane.

În februarie, presa americană a anunţat că Phoebe Waller-Bridge şi Donald Glover vor fi protagoniştii serialului "Mr. & Mrs. Smith", care, în această versiune destinată micilor ecrane, va reimagina evenimentele prezentate în filmul omonim din 2005, în care rolurile principale au fost jucate de Angelina Jolie şi Brad Pitt.

Comedia de acţiune "Mr. & Mrs. Smith", în timpul căreia Pitt şi Jolie şi-au început povestea de dragoste ce a dus la divorţul starului hollywoodian de Jennifer Aniston, a avut un succes răsunător în rândul spectatorilor şi a obţinut încasări de 488 de milioane de dolari în întreaga lume.

Filmul prezintă aventurile unui cuplu de spioni, domnul şi doamna Smith, care lucrează pentru agenţii rivale şi care primesc misiunea de a se elimina reciproc, fapt ce reînvie relaţia lor destul de rece din ultima vreme.

Noul serial TV va porni de la această premisă şi, având în vedere istoricul noilor protagonişti, va potenţa partea comică a intrigii din noua producţie, afirmă jurnaliştii de la EFE, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.