Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pițurcă: Burleanu ar fi trebuit suspendat un an

victor piturca

Victor Pițurcă l-a criticat pe Răzvan Burleanu și anunță pe cine vede el drept cel mai bun președinte pentru Federația Română de Fotbal. "Îl văd pe Lupescu cel mai indicat. Mai sunt variantele Chivu și Prunea.Cred că lumea fotbalului a înțeles că fotbalul trebuie condus de un om din interiorul fenomenului.

Citește și: Pițurcă nu mai revine în România: Ce să mai caut?

Eu n-am nimic cu Burleanu, chiar dacă mă simțeam vânat și nedorit, dar omul nu are nimic cu fotbalul.

Poate că un președinte inteligent nu mi-ar fi dat drumul, eu formasem echipa. Burleanu făcuse o mare greșeală. A dat primă la jucători fără să dea și staff-ului tehnic. A fost cea mai mare greșeală. El s-a bucurat că eu am plecat, dar și eu m-am bucurat", a zis Pițurcă la DolceSport.

Despre Christoph Daum în România: "Foarte urât a fost primit Daum, foarte urât. S-au luat și de fața lui. Inacceptabil. Are o valoare, vine dintr-o țară superdezvoltată fotbalistic. A avut performanțe. Trebuia să fie o mândrie pentru noi, nu să îl jignim. Toți cei care l-au jignit trebuiau suspendați".

Despre acuzația că ar fi fost "telecomanda" lui Becali: "Burleanu trebuia să aibă ceva palpabil și să demonstreze ce a vrut să zică când a spus că toți selecționerii erau controlați de Gigi Becali sau că avea patronul Stelei influențe. Comisia trebuia să îl cheme pe domnul Burleanu și să argumenteze ce a zis. Domnul Burleanu trebuia suspendat un an de zile!", a spus Pițurcă la Dolce Sport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.