Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piaţa Sudului, din sectorul 4 al Capitalei, devine o zonă de interes pentru investitorii imobiliari

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Pasajul Sudului

Zona Pieţei Sudului din Capitală devine un pol „fierbinte“ pentru piaţa imobiliară locală, în condiţiile în care acolo a fost realizat cel mai recent proiect de infrastructură, dar şi una dintre cele mai ample expansiuni ale unui centru comercial - Sun Plaza, notează zf.ro.

Întreaga zonă de sud înregistrează o creştere puter­nică pe partea de rezidenţial, mulţi dezvoltatori având în prezent şantiere în zona Metalurgiei, Luica şi Turnu Măgurele.

Dincolo de proiectele deja anunţate sau în lucru, Primăria Sector 4 a început lucrările la un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) prin care zona reprezentată în prezent de un teren viran să fie transformată într-un pol de birouri.

„Calea Văcăreşti reprezintă o zonă cu un potenţial foarte mare pentru birouri deoarece este aproape de centru şi este conectată cu mijloace de transport. Atât proiectele de birouri deja existente la Piaţa Sudului, cât şi viitoarele proiecte reprezintă o metodă de a moderniza Sectorul 4“, a declarat pentru ZF Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4 al Capitalei.

Cereri pentru Proiecte Urbanistice Zonale (PUZ) au depus dezvoltatori pentru un nou centru comercial şi un turn de birouri la Piaţa Sudului, lângă Sun Plaza, pentru un proiect rezidenţial pe str. Niţu Vasile, dar şi la Tineretului, pentru un nou pol de birouri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.