Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piatra Neamț: o centrală termică dezafectată devine creșă

Primaria Sectorului 4
Cresa

Primăria orașului Piatra Neamț anunță că o centrală termică va fi transformată în creșă. Este vorba despre una dintre cele șapte centrale termice care nu mai sunt folosite și s-au transformat în focare de infecție, relatează Mediafax.

O centrală termică din Piatra Neamț va fi transformată în creșă. Anunțul a fost făcut de primarul Andrei Carabelea care a precizat faptul că este vorba despre una dintre centralele dezafectate. De altfel, toate centralele părăsite, care între timp au devenit focare de infecție, vor fi folosite de Primărie pentru diferite activități.

„Multe centrale termice au devenit în timp veritabile depozite de gunoi și focare de infecție. Am început deja să schimbăm această realitate, iar anul acesta una dintre cele 7 centrale termice aflate în proprietatea municipiului va deveni o creșă modernă. Rând pe rând, toate centralele termice vor căpăta utilitate publică”, a anunțat, pe Facebook, primarul orașului Piatra Neamț, Andrei Carabelea.

Citește și: Șeful campaniei de vaccinare a anunțat cine face programările pentru persoanele cu activități esențiale - VIDEO

În plus, Primăria vrea să-i oblige și pe cetățeni să-și îngrijească imobilele prin supraimpozitarea clădirilor și a terenurilor degradate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.