Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Picanterii nebanuite dintre Udrea si Basescu. Dezvaluiri fara perdea

udrea-nas

Dezvaluiri fara precedent despre relatia dintre Traian Basescu si Elena Udrea ies in sfarsit la suprafata. Dupa multe speculatii, zvonuri si barfe, fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu vine sa prezinte picanterii nebanuite din viata celor doi in cartea 'Cronica de Cotroceni'.

"După demisia Elenei Udrea, zilele s-au derulat într-un carusel al lamentării furioase. Se considera prostul satului, care pune botul la presiunea media", povesteşte Adriana Săftoiu despre Traian Basescu, furios ca Udrea a fost nevoita sa demisioneza din cauza scandalului privind afacerile sotului sau.

Saftoiu subliniaza ca Udrea a plecat doar din calitatea oficiala detinuta la Cotroceni, nu si din viata presedintelui, fiind o prezenta constanta la el in birou.

"În birou, Elena Udrea stă pe acelaşi fotoliu ca şi înainte, deşi e demisionară din funcţia de consilier. Nu ştiu dacă îşi dă seama că ne dăm toţi seama când E.U. e în biroul lui. Se simte din ton, din felul în care ne vorbeşte. Nu sunt singura care remarcă această îmbăţoşare a lui în prezenţa ei. Pare un fel de curcan care îşi scutură mărgelele ca să atragă prada", scrie Adriana Săftoiu in cartea sa.

Udrea venea aproape zilnic in biroul lui Basescu, iar acestia ramaneau seara de seara singuri acolo, iar oamenii presedintleui se retrageau la casele lor.

"Partea bună a faptului că Elena îl vizita aproape zilnic pe Preşedinte era că nu ne mai solicită după o anumită oră", mai spune Adriana Săftoiu.

Insa atunci cand un consilier era chemat in biroul presedintelui, o putea vedea pe Udrea tronand in incapere.

"Pe la şase seara m-a chemat la el în birou. Ea, îmbrăcată în roşu, cu o fustă mini provocatoare, atârnând de biroul lui. Niciun gest de a masca atitudinea deloc neoficială şi nepotrivită locului. Elena m-a privit cu siguranţa femeii care poate sta la propriu pe biroul şefului", a povestit Adriana Săftoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.