Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PÎCCJ face precizări despre dosarul care îi vizează pe Băsescu, Kovesi și Coldea

Ultima Ora breaking news

Parchetul General susţine că, în urma verificărilor pe care le-a efectuat, a rezultat că aducerea în ţară a lui Nicolae Popa a fost efectuată de Poliţia Română, iar costurile aferente transportului au fost achitate integral de către această instituţie.

Parchetul General a dat publicităţii luni un comunicat în care face referire la rezultatele verificărilor efectuate în dosarul deschis pe 4 ianuarie, ca urmare a informaţiilor făcute publice de fostul deputat Sebastian Ghiţă în mai multe înregistrări difuzate de postul România TV.

Citește și: Cine este David Clark, autorul unui asa zis raport despre justitia din Romania

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie au dispus prin ordonanță începerea urmăririi penale cu privire la faptă, respectiv infracțiunea de abuz în serviciu, în cauza având ca obiect informațiile făcute publice prin intermediul unor înregistrări difuzate în mass-media cu privire la o serie de afirmații făcute de fostul deputat Sebastian Ghiță. Cercetările în acest dosar vizează toate aspectele prezentate opiniei publice de către persoana anterior menționată prin intermediul înregistrărilor difuzate.

Citește și: Tinerii fac SEX după doar 10 mesaje / STUDIU

În acest context, precizăm că, în urma verificărilor efectuate, a rezultat că aducerea în țară a inculpatului Nicolae Popa a fost efectuată de către Poliția Română, iar costurile aferente transportului au fost achitate integral de către această instituție.

Cercetările se vor efectua în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.