Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone are oficial succesor: Cine va exercita atribuțiile de primar în Sectorul 5

Facebook
Cristian Popescu Piedone

Consiliul Local Sector 5 l-a desemnat, în şedinţa de marţi, pe Constantin Melnic (PSD) drept viceprimarul cu calitatea de înlocuitor de drept al primarului.

Secretarul general al Sectorului 5, Florin Mănuc, a precizat, pentru AGERPRES, că acesta îl înlocuieşte pe Mircea-Horaţiu Nicolaidis (PPU-SL), care rămâne viceprimar al acestei zone administrativ-teritoriale.

Printr-un alt proiect de hotărâre Consiliul Local a decis alegerea lui Oleg Burlacu (PNL) al treilea viceprimar al Sectorului 5, care să preia atribuţiile omologului său desemnat înlocuitor de drept al edilului, a adăugat Florin Mănuc.

Prefectul Capitalei a semnat pe 9 iunie ordinul prin care se constată încetarea de drept a mandatului de primar al Sectorului 5 în cazul lui Cristian Popescu Piedone, ca urmare a condamnării definitive.

Piedone a fost condamnat definitiv, pe 12 mai, de Curtea de Apel Bucureşti la 4 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu tragedia din octombrie 2015 de la clubul Colectiv, în urma căreia au decedat 64 de persoane.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.