Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone atac violent la Tăriceanu: ALDE e condus de un om cu atâtea fețe câte neveste a avut

piedone

Atac fără precedent al fostului primar al Sectorului 4 la adresa șefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Acesta survine după ce fostul premier a declarat că partidul pe care îl co-conduce nu va susține oameni cu probleme penale ca Andrei Chiliman, Marian Vanghelie sau Cristian Popescu Piedone în cadrul negocierilor pentru Capitală cu partenerii de la PSD. El i-a îndemnat pe cei 3 dacă vor vrea să candideze să nu se bazeze pe el ci să o facă în calitate de independenți dacă vor dori.

Replica lui Cristian Popescu Piedone a venit prompt și foarte dur: ”Apreciez cu deosebit respect intențiile președintelui Senatului României, domnul Călin Popopescu Tăriceanu care își arată o reală îngrijorare pentru candidații independenți. Dacă știe mai multe ca mine e treaba domniei sale. Nu mi-am arătat nici intenția de a candida și nici măcar aceea de a fi susținut de un partid și mai ales de un partid inexistent ca ALDE condus de un om cu tot atâtea fețe câte neveste a avut”.

Fostul edil al Sectorului 4 susține că în acest moment Tăriceanu dă dovadă de o ipocrizie maximă: ”Când vrea să facă pe apărătorul nevinovaților susține că DNA-ul dă dovadă de abuzuri, dar când vrea să își atace oponenții politici îi cataloghează imediat ca fiind penali deși în cazul unora dintre ei nu există nici măcar o măsură asiguratorie instituită de instanță. Îl anunț că în clipa în care nu va mai fi președintele Senatului României nici gâsca mea de la țară de la mamaie nu îl va mai recunoaște”.

Cât despre o eventuală candidatură și un eventual sprijin politic pentru acest lucru, Piedone îi transmite lui Tăriceanu că o asemenea decizie o va lua singur și nu îi va cere voie:

Observ că de dimineața până seara atacă organele judiciare și vorbește de abuzuri. Oare onor alergătorul de curse cu mașini de epocă, domnul Călin Popescu Anton Constantin Tăriceanu mai poate alerga mult timp așa? Îi transmit multă sănătate și aș dori să ne vedem după ce nu mai este președintele Senatului Românei pentru că eu voi fi același om. Eu nu am cerut și nu am vrut nici o susținere dacă mă voi hotărî să candidez. Apreciez îngrijorarea domniei sale, dar nu e cazul. Eu am ceea ce el și alții ca el nu au - încrederea oamenilor simpli. Așa că l-aș ruga ca de acum încolo să vorbească în nume propriu pentru că atunci când spui Sectorul 4 spui Piedone și dacă eu vrea să transmit sau să spun ceva o voi spune fără să am nevoie de trompete

Și un mesaj pentru social-democrați:

Atât de jos a ajuns PSD-ul încât să aibă ca purtător de cuvânt un liberal trădător? Rog PSD-ul ca dacă are ceva de comunicat să o facă printr-un comunicator oficial și nu prin trompeta Tăriceanu”, a încheiat Piedone pentru STIRIPESURSE.RO

În acest moment în toate cercetările sociologice Cristian Popescu Piedone e cotat cu peste 70% intenția de vot în Sectorul 4.

PS: ”Îmi păre rău că în acest ALDE se află și un vechi camarad al meu, Daniel Constantin. Eu un om pe care l-am respectat, îl respect și îl voi respecta toată viața pentru că este un om de calitate”, a ținut să menționeze fostul primar al Sectorului 4.

Vezi și: Tăriceanu pune condiţii PSD: Pe cine susţine ALDE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.