Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Piedone, despre conducerea Economat: 'Bani aruncați pe lucruri inutile și multe cumpărate la suprapreț'

Captură Antena 3
piedone

Cristian Piedone, primarul Sectorului 5, a propus Consiliului local să-l demită pe directorul general al societății Economat Sector 5 SRL. Filmarea poate fi văzută AICI.

Citește și: Ludovic Orban scrie istorie în PNL: este al doilea PNL-ist care ocupă șefia Camerei Deputaților; ultimul președinte a avut un destin tragic

„În ședința de Consiliu Local de astăzi le-am propus consilierilor să solicite de îndată demiterea directorului general al Economat Sector 5 SRL, având în vedere că unicul acționar al acestei societăți este Consiliul Local. Le-am cerut consilierilor să conștientizeze gravitatea lucrurilor în ceea ce privește Economat SRL și să acționeze în consecință. Consilierii locali sunt singurii care pot opri aceste tunuri. De asemenea, am propus și schimbarea consiliului de administrație al acestei societăți.

Am văzut cu toții achizițiile făcute de Economat SRL în ultimii ani. Bani aruncați pe lucruri inutile, multe cumpărate la suprapreț, sume exorbitate plătite de o societate care ar trebui să asigure produse alimentare ieftine pentru cetățenii din Sectorul 5.

Zeci de mii de tablete ținute sub cheie, în loc să fie distribuite elevilor, pixuri și agende scumpe, cumpărate pentru profesori și multe alte nereguli, toate având același inițiator: Economat Sector 5 SRL.

Și pentru că lucrurile par să nu aibă sfârșit în ceea ce privește achizițiile făcute d

e Economat, am descoperit în Piața George Coșbuc zeci de mii de containere și cutii de arhivate cumpărate de aceeași societate și mai apoi vândute către ADP, AES și Salubrizare Fapte 5 SA. O singură cutie costă cel puțin 20 de lei și poate ajunge la 52,94 de lei.Am dispus inventarierea tuturor bunurilor aflate în Piața George Coșbuc, iar în zilele următoare vă voi prezenta toate informațiile legate de stocurile existente și valoarea acestora”, a spus Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.