Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone îi dă clasă lui Clotilde. În timp ce Sectorul 1 se scaldă în mizerie, Sectorul 5 trece la următorul nivel (FOTO)

Primăria Sectorului 5
colectare selectivă

Primăria Sectorului 5 din București a început vineri operațiunea privind montarea modulelor de colectare selectivă. În total, vor fi 16 puncte de reciclare. Asta spre deosebire de Sectorul 1 unde scandalul dintre Rompres și Primărie i-a lăsat pe cetățeni sufocați de gunoaie și au transformat zona într-un focar de infecție.

Primăria Sectorului 5, prin societatea Salubrizare, a început să monteze modulele de colectare selectivă. În total, vor fi 16 puncte de reciclare în sector, două dintre acestea fiind deja amplasate în zona Eroilor și pe platoul Academiei Militare.

În fiecare punct va exista un container pentru plastic și metal, un container pentru hârtie și carton și un container pentru sticlă.

Primăria Sectorului 5 își dorește ca prin acest demers să încurajeze cetățenii din sector să recicleze. De asemenea, autoritățile cer ajutorul cetățenilor pentru a-i prinde pe cei care aruncă gunoi pe domeniul public.

„Modulele de colectare selectivă pe care le vom amplasa în sector sunt un bun prilej pentru a încuraja cetățenii să recicleze. Știu că încă sunt persoane care aruncă ilegal deșeuri pe domeniul public, știu că încă sunt persoane care aruncă gunoaie pe jos, dar îmi doresc ca ușor, ușor să ne obișnuim să fim mai civilizați. De aceea, le cer locuitorilor din sector să semnaleze Poliției Locale dacă văd persoane care aruncă deșeuri pe domeniul public”, a declarat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.