Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone joacă tare - a băgat viteză în angajații Primăriei Sectorului 5. O școală a fost reamenajată în doar 24 de ore (FOTO)

Facebook
Cristian Popescu Piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a dispus ieri, 4 mai 2021, ca intrarea în curtea Școlii Gimnaziale nr. 2 să fie reamenajată, astfel încât elevii să poată intra în instituția de învățământ în condiții civilizate și de siguranță. După ce angajații societății de salubrizare au igienizat zona, a venit rândul angajaților societății Infrastructură să se ocupe de reamenajarea parcării aflate la intrarea în curtea școlii. Aceștia au asfaltat și au montat borduri în mai puțin de 24 de ore. De asemenea, în curtea școlii au fost plantați mai mulți tei, pentru a oferi o gură de oxigen zonei din jurul unității de învățământ.

Astfel, o situație ignorată de ani buni a fost remediată de Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, la doar câteva ore după ce acesta a efectuat o vizită de lucru în zona respectivă. Edilul i-a asigurat pe toți directorii instituțiilor de învățământ din Sectorul 5 că va interveni de fiecare dată când aceștia îi vor solicita ajutorul în orice problemă legată de școli, pentru că elevii și educația lor reprezintă o prioritate pentru conducerea Primăriei.

✅ INTRAREA ÎN CURTEA ȘCOLII GIMNAZIALE NR. 2 DIN SECTORUL 5 A FOST REAMENAJATĂ ÎN MAI PUȚIN DE 24 DE ORE ❗Am dispus...

Publicată de Cristian Popescu Piedone pe Miercuri, 5 mai 2021

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.