Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone la un pas să bată palma cu PNL/ surse

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, este pe cale să treacă în tabăra liberalilor. El dorește, în schimb, să fie candidatul PNL la Primăria Capitalei susțin cei de la evz.ro Numai că dorința actualului prim-vicepreședinte al PC se cam bate cap în cap cu cea a coordonatorului PNL București, Teodora Atanasiu care și-ar fi exprimat dorința de a candida la scaunul ocupat acum de Sorin Oprescu.

Citește și: Un greu PNL se vrea primar general al Capitalei - surse

Primarul Sectorului 4, conservatorul Cristian Popescu Piedone, intenționează să se mute la PNL. El poartă negocieri pe această temă cu lideri liberali și în schimb, cere garanții că va fi susținut pentru o candidatură la Primăria Generală a Capitalei, au declarat surse liberale pentru EVZ.

Acesta nu se poate înscrie efectiv în PNL, pentru că legea nu-i permite, și ar însemna să-și piardă mandatul de primar.

De altfel, în urmă cu câteva zile, Cristian Popescu Piedone a demisionat din funcția deținută în partid, cea de prim-vicepreședinte, a doua ca importanță și a anunțat că va deveni simplu membru al PC Sector 4. Alături de el au mai demisionat din funcțiile deținute în partid și senatoarea Cristiana Anghel, dar și alți patru lideri ai partidului.

Citește și: REVOLUȚIE în PC: Piedone și alți vicepreședinți se retrag din toate funcțiile din partid

Pierderea lui Cristian Popescu Piedone ar reprezenta o mare lovitură pentru conservatori. De altfel, la ședința în care primarul sectorului 4 și-a anunțat demisia din funcția nr. 2 din partid, senatorul Mircea Banias le-a spus celor care îl susțin pe Daniel Constantin că e o mare greșeală să se renunțe la Piedone pentru că „asta înseamnă plecarea a cel puțin jumătate din voturile partidului”. Popescu Piedone este primar al Sectorului 4 din 2008, acesta obținând scoruri electorale apropiate de 80%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.