Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REVOLUȚIE în PC: Piedone și alți vicepreședinți se retrag din toate funcțiile din partid

PC 2

Ședință a Biroului Politic Național cu scântei la Partidul Conservator. Nu mai puțin de 6 lideri au anunțat că se retrag din toate funcțiile deținute în partid în frunte cu prim-vicepreședintele Cristian Popescu Piedone.

Totul a plecat de la excluderea și cu un vot (despre care unii susțin că a fost fraudat) pentru delict de opinie a viceprimarului din Câmpia Turzii, Avram Gal, șef al PC Diaspora. Totul peste scandalul referitor la alianța PC cu PLR-ul lui Călin Popescu Tăriceanu despre care adversarii lui Constantin susțin că a fost impusă fără nici o dezbatere în interiorul partidului.

În semn de protest față de cele de mai sus a urmat cavalcada retragerilor:

Cristiana Anghel, senator PC s-a retras din funcția de vicepreședinte și membru al Biroului Politic Național

Marian Preda se retrage din functia de vicepreședinte și membru al Biroului Politic Național

Maria Grapini, europarlamentar, a citit o scrisoare din partea PC Timis în care îl critică dur pe șeful partidului și anunță că se retrage din funcția de vicepreședinte și membru al Biroului Politic Național

Alfred Laurențiu, senator PC se retrage din Biroul Politic Național

Cristian Popescu Piedone, prim-vicepreședinte și primar al Sectorului 4 se retrage din toate funcțiile din partid și a anunțat că devine simplu membru la PC Sector 4

Potrivit surselor noastre spre sfârșitul ședinței senatorul Ilie Năstase s-a ridicat și le-a spus colegilor că a dat mâna cu Voiculescu și că va rămâne credincios partidului și îi cere să facă tot posibilul să îi convingă pe nemulțumiți să revină asupra deciziilor.

Alături de el a sărit și senatorul Mircea Banias care le-a spus celor care îl susțin pe Daniel Constantin că e o mare greșeală să se renunțe la Piedone pentru că "asta înseamnă plecarea a cel puțin jumătate din voturile partidului".

UPDATE:

La presiunea celor din sală sancțiunea cu excluderea pentru viceprimarul din Câmpia Turzii a fost retrasă, dar va rămâne simplu membru al PC pentru a nu pierde funcția de viceprimar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.