Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone le cere polițiștilor locali să acționeze pentru prevenție în cazul măsurilor anti-Covid și nu `să dea amenzi cu nemiluita`

Primaria Sectorului 5
piedone

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a organizat astăzi, 5 aprilie 2021, o ședință spontană, transmisă în direct, la care au participat cei din conducerea Poliției Locale Sector 5. Edilul și-a dorit să vadă care este situația reală a activității polițiștilor locali, fără ca aceștia să își pregătească un raport în prealabil.

Fiecare persoană care a participat la această ședință a prezentat activitatea departamentului pe care îl conduce. Edilul le-a transmis acestora că acțiunile lor trebuie să fie unele în timp real, în funcție de ce găsesc în teren și de sesizările cetățenilor din Sectorul 5.

Totodată, Cristian Popescu Piedone le-a cerut polițiștilor locali să acționeze în primă fază pentru prevenție, atât în ceea ce privește purtarea măștii de către cetățeni, cât și în ceea ce privește activitatea agenților economici din domeniul Horeca. Mai exact, primarul a subliniat faptul că este necesar ca între locuitorii din sector, agenții economici și polițiștii locali să existe comunicare, pentru a nu ajunge la sancțiuni. În cazul în care situația o va impune, aceștia vor aplica și amenzi.

„Le-am transmis foarte clar polițiștilor locali că nu vreau să ne transformăm în hinghieri de oameni. În primul rând trebuie să acționăm pentru prevenție, nu să dăm amenzi cu nemiluita. Oamenii deja au ajuns la capătul răbdării în ceea ce privește restricțiile. Agenții Poliției Locale trebuie să comunice mult mai bine cu cetățenii, pentru a-i face să conștientizeze importanța măsurilor impuse de autorități. Îl felicit pe această cale pe primarul Bacăului pentru inițiativa sa. Exact același lucru îl vom face și noi, în Sectorul 5. Cei care nu poartă mască de protecție vor primi, în loc de amenzi, măști.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.