Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piedone, reacție la scandalul de la Sectorul 5: Domnilor, nu mai fiți bărbați în fuste de femei

Inquam Photos / Octav Ganea
Cristian Popescu Piedone

Primarul ales al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, reacționează la acuzațiile candidatului PMP, Lucian Iliescu. Piedone face un apel către candidații de la Sectorul 5 și le transmite să nu mai fie ”domni în fuste de femei”.

Citește și: SURSE - Ludovic Orban a bătut palma cu Eugen Tomac: cei de la USR-PLUS au căzut între scaune

”Îl știți pe Iliescu? Nu, nu pe Ion Iliescu. Pe Iliescu Cătălin Lucian. Nici acum nu știți despre cine e vorba? Nu-i de mirare.

Acest politician de mâna a doua din PMP, care de ani buni nu face decât să se plimbe prin consiliile locale ale primăriilor, dar și prin Senatul României (plătit din banii dumneavoastră) încearcă să capete puțină notorietate. Acest Iliescu a candidat și la Primăria Sectorului 5, dar probabil nici asta nu știți la cât de “important” este acest domn, pentru că a obținut un scor sub cel al partidului din care face parte. Îi dau eu o mână de ajutor să îl facem cunoscut.

Mai nou, acest Iliescu al anilor 2020 își dă cu părerea despre cum trebuia procedat la Biroul Electoral Central. Ne explică el cum că voturile ar trebui renumărate pentru că așa a decis Biroul Electoral Sector 5.

Să îi explicăm și domnului Iliescu care este procedura. Dacă se sesizează nereguli în secțiile de votare se fac întâmpinări înainte de semnarea proceselor verbale (procese verbale care au fost semnate de toți reprezentanții partidelor din comisii). Ori fără aceste întâmpinări, nu se poate solicita renumărarea. Cei care au votat în BES 5 renumărarea sunt tot reprezentanți ai partidelor. Președintele BES 5 și locțiitorul BES 5, de profesie judecător, respectiv procuror, au făcut contestație împotriva acestei solicitări de renumărare. Judectorul și procurorul, adică singurii membri ai BES 5 care chiar știu legea. Dar domnul Iliescu a fost tras de urechi de șeful său, Traian Băsescu, fără de care Iliescu nu prindea nici măcar un loc de consilier.

Iar aceste afirmații cum că eu, Cristian Popescu Piedone am făcut contestație împotriva procedurii de renumărare este o minciună. Asta o arată documentele de mai jos.

Domnilor, nu mai fiți bărbați în fuste de femei. Nu mai fiți bărbați care se ascund după steagul partidelor. Niciunul dintre domnii care își doreau scaunul de Primar de la Sectorul 5 nu mă vedeau ca pe un contracandidat de temut. Acum, după rezultatul alegerilor, toți și-au adus aminte de mine și nu știu ce motive să mai invoce pentru a-și justifica înfrângerea. Cât despre scaunul de primar, dacă tot vi-l doreați atât de mult, vi-l dau, domnilor. Să-l păstrați acasă, căci eu nu am nevoie de el. Locul meu este printre oameni, printre locuitorii Sectorului 5! Ei sunt singurii care contează!”, scrie Cristian Popescu Piedone.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.