Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pierce Brosnan, lui Sean Connery: Aţi fost cel mai grozav James Bond al meu

pierce brosnan

Pierce Brosnan, al cincilea actor care a interpretat rolul James Bond, i-a adus un omagiu lui Sean Connery, cel care a deschis universul agentului 007 şi care a murit, în somn, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la vârsta de 90 de ani, potrivit news.ro.

Pe Instagram, Brosnan a scris sâmbătă seară: „Sir Sean Connery, aţi fost cel mai grozav James Bond al meu, când eram copil şi ca bărbat care a devenit el însuşi James Bond. V-aţi pus o puternică amprentă de splendoare cinematografică ce va dăinui. Ne-aţi arătat calea nouă, celor care v-am urmat paşii emblematici. Fiecare bărbat la rându-i vă priveşte cu respect şi admiraţie pe măsură ce am avansat cu propriile interpretări ale rolului”.

Actorul irlandez a adăugat: „Aţi fost măreţ în toate privinţele, ca actor şi ca bărbat, şi veţi rămâne aşa până la sfârşitul timpului. Aţi fost iubit de lume şi vă va fi simţită lipsa”.

Citește și: DOSAR 'Ăia 3.045.000 euro cad cu toții, nu rămâne așa în pom', îl asigura ofițerul Fleancu pe afaceristul Bogdan Savin, legat de expertiza din dosarul său penal

Brosnan a fost al cincilea actor care a interpretat rolul James Bond în franciză. Între 1995 şi 2002, el a condus distribuţia a patru lungmetraje.

Connery a jucat în primele şapte filme din serie, între 1962 şi 1983.

Daniel Craig, starul celor mai recente cinci filme din franciză, l-a numit „unul dintre adevăraţii uriaşi ai cinematografiei”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.