Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pierce Brosnan: Tom Hardy este candidatul ideal pentru a prelua rolul James Bond

james bond

Actorul irlandez Pierce Brosnan este de părere că Tom Hardy este candidatul ideal pentru a prelua rolul James Bond, după ce contractul cu Daniel Craig va expira, potrivit contactmusic.com, informează Mediafax.

Pierce Brosnan, în vârstă de 65 de ani - care a jucat celebrul rol al spionului britanic din 1995 până în 2002 -, l-a lăudat pe Daniel Craig și a spus că londonezul Tom Hardy este înlocuitorul ideal.

"Are un fizic impunător, arată ucigător. Chiar ai putea crede că este cineva care ar putea ucide un om", a spus Brosnan.

În ultimii ani, numele mai multor staruri au fost vehiculate ca înlocuitori pentru Daniel Craig, printre care și Idris Elba și Damian Lewis.

Până în prezent, șase actori l-au interpretat pe James Bond - Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan şi Daniel Craig.

Citește și: Bulevardul Champs-Élysées din Paris se va transforma duminică în cinematograf în aer liber

Daniel Craig se pregătește să joace pentru a cincea oară rolul lui James Bond, în cel de-al 25-lea film al francizei, după aparițiile din "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008), "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012) și "Spectre" (2015). Filmul este programat pentru lansare pe 8 noiembrie 2019.

Tom Hardy s-a remarcat în ultimii ani în mai multe filme de succes, precum "Mad Max: Drumul furiei", "Cavalerul negru: Legenda renaşte", "Un spion care ştia prea multe", "Începutul", "RocknRolla", "Legend" și "Dunkirk". Pentru rolul din filmul "The Revenant" (2015) a primit o nominalizare la Oscar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.