Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pierdere grea pentru gimnastica românească: Larisa Iordache ratează calificările olimpice

larisa iordache

Lovitură grea pentru echipa de gimnastică a României care peste 39 de zile are concurs de calificare la Jocurile de la Rio. Larisa Iordache şi-a rupt un deget la antrenament, trebuie operată şi nu mai poate evolua în aprilie la Test Events. Fără ea, şansele echipei de a termina în primele 4 scad.

Accidentările au măcinat echipa României în ultimul ciclu olimpic. Eşecul de la Mondiale, cu necalificarea directă la Rio, a bulversat gimnastica românească dar ultima lovitură e foarte dură. Larisa Iordache a căzut la bârna în timpul antrenamentului şi şi-a fracturat un deget de la mâna. Cea mai valoroasă gimnastă în jurul căreia antrenorii clădeau echipa, trebuie operată şi a primit din partea medicilor o pauză de 6 săptâmini care o scoate din calcule pentru calificarea la Jocurile de la Rio.

Cu Ponor încă nerefacută complet după operaţie, situaţia echipei feminine dă fiori sportului românesc. Din 1976, România nu a lipsit cu echipa de pe nici un podium olimpic, fiind singura naţiune care a reuşit aceasta performanţă în istoria disciplinei. In plus gimnastele române sunt cele mai titrate, au câştigat 62 de medalii olimpice dintre care 24 de aur, anunţă TVR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.