Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pierdere uriașă pentru FC Barcelona: Robert Lewandowski s-a accidentat și va rata El Clasico

Barcelona a confirmat luni accidentarea atacantului său polonez Robert Lewandowski, acest urmând să lipsească două săptămâni. Lewandowski nu va putea în consecință să evolueze în El Clasico, cu Real Madrid, după ce a suferit o accidentare la tendonul de la genunchi, duminică, în meciul cu Almeria.

Barcelona a confirmat accidentarea jucătorului într-o declarație în care se spune: "Jucătorul primei echipe Robert Lewandowski are o întindere la tendonul stâng. El este indisponibil, iar disponibilitatea sa va fi determinată de felul în care se va recupera.” El va rata astfel prima manșă a semifinalei din Copa del Rey a Barcelonei, joi, împotriva lui Real Madrid, scrie Mediafax.

Vestea accidentării lui Lewandowski este o lovitură grea pentru Blaugrana înaintea confruntării extrem de importante. Internaționalul polonez este cel mai bun marcator al Barcei în acest sezon, cu 25 de goluri în 31 de meciuri. În afară de Lewandowski, Xavi nu îi va avea disponibili nici pe Pedri și Ousmane Dembele, care au fost excluși din acțiune până la jumătatea lunii martie, tot din pricina unor accidentări.

După două înfrângeri consecutive în fața lui Manchester United în Europa League și a lui Almeria în La Liga, oamenii lui Xavi se deplasează la Madrid pentru a-și înfrunta rivalii în prima manșă a unui meci de cupă care ar putea da tonul și pentru lupta pentru titlu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.