DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Piers Morgan îi ATACĂ DUR pe ducii de Sussex: Avem nevoie URGENTĂ de un vaccin care să ne salveze de acești ipocriți regali

smartradio.ro
Harry și Meghan Markle

Ducii de Sussex sunt criticați dur de jurnalistul britanic Piers Morgan, care constată că deși aceștia au părăsit Marea Britanie sunt pretextul că li se încalcă dreptul la viață privată, au ajuns să se poarte mai rău ca vedetele din SUA. Blacknews a preluat editorialul extrem de critic scris de jurnalistul care a conchis că omenirea are nevoie de un vaccin protector contra ipocriziei.

"M-aș bucura cu siguranță de o pauză de la cele mai toxice regalităţi din lume a căror declarație de râs a misiunii este de a pune „compasiune în acțiune”, dar care nu pierd niciodată șansa de a arunca abuzuri nefondate despre propriile familii pe care le aruncă și lepădă în mod constant.

La fel ca în toate lucrurile din lumea ridicolă a lui Meghan și Harry, le place să predice un lucru și să facă exact opusul.

Tocmai au terminat o călătorie de patru zile la New York, care chiar și conform standardelor lor cu două fețe a stabilit un nou nivel scăzut pentru ipocrizie.

Conceput în mod aparent pentru a le vorbi firmelor farmaceutice „ultra-bogate” din lume despre „egalitate”, ceva ce primele femei privilegiate și răsfățate știu din confortul de palat al conacului lor californian, călătoria a fost de fapt o încercare nemiloasă și cinică de a stabili noua lor alternativă Familia Regală.

Și m-a făcut să vomit.

Să ne reamintim că Sussex-ii au renunțat la Marea Britanie și la datoria regală pentru că se presupune că doreau intimitate.

Cu toate acestea, de când au aterizat în Statele Unite, s-au angajat într-o orgie nerușinată și implacabilă de auto-publicitate, duplicitate care atrage bani.

Duplicitatea vine din pretenția lor de a detesta tot ceea ce reprezintă familia regală și monarhia, dar în același timp își mulge cu bucurie titlurile regale cu lăcomia obscenă a unui grohăit de porc, termen folosit pentru un grup de porci sălbatici care distruge tot ce le stă în cale.

Meghan și Harry au nasul înfipt permanent în jgheabul regal și este evident că acum intenționează să-i păstreze acolo până când se vor face repulsiv de bogați și celebri.

În această privință, ei sunt versiunea regală a Kardashienilor – oameni fără niciun talent distinct decât să se prostitueze la cei mai buni ofertanți și dorința nebună de a-și difuza lenjeria de familie murdară în public pentru câștig financiar.

Dar cel puțin misiunea Kardashienilor de a fi comercianți miliardari TMI se bazează pe o onestitate de bază: ei nu pretind că sunt talentați sau că salvează planeta.

În schimb, în ​​centrul campaniei declarate a ducilor de Sussex de a ne „înălța și uni” pe toți cu compasiunea lor aprigă – dacă nu sunteți înrudit cu ei, atunci vă puteți duce dracu’ – se află o înșelăciune scandaloasă cu două fețe.

Pentru un prim exemplu, eco-războinicii auto-denumiți nu se opresc niciodată să vorbească lumii despre mediul înconjurător.

Luna trecută, Harry ne-a avertizat că schimbările climatice sunt una dintre „cele mai presante probleme cu care ne confruntăm”.

Și unul dintre scopurile concertului Global Citizen Live la care au participat sâmbătă seara a fost să ceară noi legi ecologice dure care să înjumătățească emisiile din SUA până în 2030.

Așadar, ați putea presupune că ei dau exemplul în reducerea deliberată a amprentei de carbon?

Nu fiţi prostuţi!

De fapt, ei fac în mod deliberat opusul total.

Sâmbătă, Sussex-ii au zburat înapoi în Santa Barbara din New York într-un avion privat, un avion Dassault Falcon 2000. Acesta produce aproximativ 17 tone de emisii de carbon pentru un singur zbor.

Este același mod de transport pe care l-au folosit în mod repetat – adesea ca invitați ai unor prieteni celebri precum Elton John și George Clooney – în ciuda faptului că au fost criticați pentru dublele standarde evidente.

Acum, nu am nimic împotriva avioanelor private și le-am folosit eu însumi, dar nu țin constant lumii prelegeri despre necesitatea urgentă de a-și reduce amprenta de carbon.

Ipocrizia este uluitoare.

Modul lor de călătorie rutieră urmează o temă similară.

Pe asfaltul din faţa reşedinţei din Santa Barbara au parcat permanent un bolid 4×4.

În New York, prințul și prințesa Poluării au făcut o plimbare în jurul Manhattanului într-un convoi de lux format din cel puțin trei Range Rover și SUV-uri.

Pentru a cita din propriul discurs de sâmbătă, această desconsiderare intenționată față de propria lor eco-hectorizare este „ca și cum ai arunca veste de salvare, atunci când cei din jurul tău se îneacă”.

Și oricum, ce făceau acolo?

Se pare că ducii de Sussex se aflau în NYC pentru a certa firmele farmaceutice pentru că nu fac suficient de mult pentru „egalitate” atunci când vine vorba de administrarea vaccinurilor în țările mai sărace.

La fel ca în restul acestor două harpe, problemele reale legate de vaccinuri și brevete sunt mult mai complicate decât sugerează, iar companiile pe care le atacă au salvat deja zeci de milioane de vieți cu munca lor strălucită în această pandemie.

Însă unul dintre principalele obiective ale Global Citizen este și „combaterea sărăciei”.

Ei bine, sunt sigur că suntem cu toții de acord că nimic nu țipă învingând sărăcia decât Meghan Markle purtând haine de firmă în valoare de 100.000 de dolari – deși oricine a plătit-o să poarte garderoba de iarnă voluminoasă în zilele calde cu soare merită probabil un premiu – și bijuterii scumpe în timp ce pătrundea în jurul unor părți sărace ale Harlemului, unde citea copiilor extrase din propria carte, The Bench.

Ni s-a spus că această afișare a auto-măririi, care se îndoaie, trebuia să „promoveze alfabetizarea timpurie”, dar după cum au atestat recenzenții acestei groaznice grămezi de exemplificări, The Bench este alfabetizarea, ceea ce este Madonna este pentru a îmbătrânirea grațioasă.

Este nevoie de un tip special de nerușinare pentru a folosi copiii care abia citesc pentru a declanșa vânzările marcante ale cărții.

Așa cum Meghan și Harry au făcut pe parcursul călătoriei lor, pentru a îndeplini contracte masive de multe milioane de dolari cu agenți de plată precum Netflix.

Este nevoie, de asemenea, de un tip special de nerușinare pentru a ataca BIG PHARMA pentru că sunt „ultra-bogați” și că nu fac suficient pentru a promova egalitatea, atunci când voi înşivă sunteţi ultra-bogați predicând despre egalitate din avioanele voastre private și din conacul cu nouă dormitoare şi 16 de baie.

Dar cea mai mare îngrijorare a mea cu privire la această călătorie la New York nu este însă despre ipocrizia șocantă a Sussex-iilor, care se întâmplă cu o regularitate atât de mare, încât acum și-a pierdut toată capacitatea de a mai surprinde.

Nu, ceea ce mă îngrijorează mult mai mult este dauna continuă pe care o fac familiei regale și monarhiei prin încercarea lor foarte transparentă de a înființa o entitate regală renegată din America.

Unul care nu se bazează pe genul de măreție liniștită, admirabilă, stoică, modestă, condusă de datorii, al Reginei, ci pe o invazie a simțurilor noastre, 24/7, ieftină, lipicioasă, zgomotoasă, toxică, în stil Kardashian, destinată în mod special statutul regal pentru maximul beneficiu comercial personal.

Afirmațiile incendiare, dar încă nedovedite, ale lui Meghan Markle de rasism și insensibilitate împotriva familiei reale în timpul interviului cu Oprah din martie au cauzat deja un rău foarte real monarhiei, în special în anumite părți ale Commonwealth-ului.

Acum, ea și soțul ei, victimă ostatică, se străduiesc să fie o familie regală rivală care călărește globul ca un colos trezit și sunt încurajați în această amăgire de către primarul din New York, Bill de Blasio, și de Națiunile Unite, care i-au tratat la fel ca pe nişte lideri mondiali.

Primarul din New York, Bill de Blasio, nu a găsit timp să facă o călătorie importantă de mult timp la închisoarea Rikers, dar a găsit timp să-i vadă pe Sussexi.

Guvernatorul Kathy Hochul și-a făcut timp în programul ei presupus ocupat pentru a se alătura lui de Blasio pentru o fotografie PR cu ducii de Sussex la One World, unde s-au întâlnit și cu secretarul general adjunct al ONU, Amina Mohammed.

Și ambasadorul SUA la ONU, Linda Thomas-Greenfield, a fost atât de încântată de apropierea cuplului regal, încât a postat cu entuziasm fotografii pe rețelele de socializare.

Toți îi tratau pe Meghan și Harry ca pe niște lideri mondiali.

Dar NU sunt!

Sunt o actriță pensionară și un prinț pensionat care se prefac că sunt lideri mondiali, astfel încât să-și poată umple cizmele regale cu cât mai multă mizerie posibilă înainte ca în cele din urmă banul să vină de la acoliții lor creduli, care nu ştiu jocul lor real.

Văd chiar prin acestea ridicol de mici şanse.

Avem nevoie de un vaccin urgent pentru a ne proteja de acești ipocriți regali, scrie Morgan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.