Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piesă în premieră, lansată după moartea DJ-ului Avicii

Avicii

O înregistrare realizată de DJ Avicii împreună cu Chris Martin, solistul trupei britanice Coldplay, va face parte dintr-o serie de piese rămase după moartea muzicianului suedez care vor fi lansate postum, arată contactmusic.net.

Piesa realizată de cei doi poartă titlul "Heaven", a povestit cel care a fost colaboratorul din studio al DJ-ului pentru ani buni, Carl Falk.

Acesta a mai spus, într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare online, că simte lipsa celui cu care obișnuia să ducă până la capăt piesele la masa de mixaj, scrie Mediafax.

DJ-ul de origine suedeză Tim Bergling, cunoscut sub numele Avicii, a murit pe 20 aprilie, la vârsta de 28 de ani. În urma sa se pare că au rămas în jur de 200 de înregistrări needitate. Dacă va fi lansat noul album, acesta ar fi primul cu muzica DJ-ului Avicii de când a fost pus în vânzare "Stories", în 2015.

Avicii a ajuns celebru în 2011, cu piesa "Levels". Pentru albumul din 2015, muzicianul a colaborat cu Jon Bon Jovi, Serj Tankian de la System of a Down, Chris Martin, Wyclef Jean și Robbie Williams.

Avicii a mai compus împreună cu Chris Martin, în 2014, piesa "A Sky Full of Stars", de pe al șaselea album de studio al trupei Coldplay, "Ghost Stories".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.