Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piesa 'Mi Gente', cântată de J Balvin și Willy William, a urcat pe primul loc pe lista Spotify Global

casti muzica

'Mi Gente', noua piesă a cântărețului columbian de "regueton" J Balvin cântată împreună cu artistul și DJ-ul francez Willy William, a devenit cel mai ascultat cântec pe platforma Spotify la nivel global după patru săptămâni de la lansare, relatează EFE preluat de agerpres.

Urcarea pe primul loc pe lista Spotify Global 50 a piesei 'Mi gente' consolidează actualul 'boom' al muzicii "latino", alături de mega-hitul 'Despacito', al portoricanului Luis Fonsi.

"Facem muzică pentru rasa umană dar urăm bun venit tuturor ființelor, chiar și din altă galaxie, să danseze alături de noi. 'Mi Gente' este o mișcare universală", a subliniat J Balvin într-un comunicat difuzat miercuri.

'Mi Gente' a intrat și în top 10 Spotify din SUA la doar patru săptămâni de la lansare.

J Balvin a făcut deja furori cu videoclipul piesei 'Mi gente', care a fost vizualizat de 15 milioane de persoane în primele 24 de ore de la difuzare. Piesa a fost aleasă între primele 5 hituri ale anului pe YouTube, unde a depășit deja 250 de milioane de vizualizări, cu o medie de 55 de milioane pe săptămână.

Artistul columbian, care cu precedentul său album "Energia" a câștigat un Grammy Latino la categoria muzică urbană, a avut colaborări cu nume cunoscute ale muzicii, precum Justin Bieber, Pharrell Williams, Ariana Grande, Major Lazer și, ultimul dintre ei, Willy William, un exponent al pop-ului european.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.