Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Piese de îmbrăcăminte tradiționale salvate din dulapurile bunicilor

Livada cu rochii website

Elena Ioniță este inițiatoarea conceptului " Livada cu rochii". Unul inovativ, prin care recondiționează piese de îmbrăcăminte tradiționale, cu o vechime între 30 și 100 de ani. Straiele provin din toate zonele țării, sunt salvate din dulapurile bunicilor și reinterpretate pentru a-și regăsi frumusețea și delicatețea de odinioară, scrie Televiziunea Romană.

Pe Elena au inspirat-o dintotdeauna locul în care și-a petrecut copilăria și libertatea pe care o regăsea în livada din curtea casei bunicilor, dar în special figura bunicii ei, croitoreasa satului.

Amprenta tradițională s-a impregnat frumos pe parcursul carierei Elenei, mai ales în ultimii 4 ani, completând ideea de unicitate, iar în momentul de față definește proiectul "Livada cu Rochii."

Cine alege să poarte creațiile Elenei Ioniță alege, de fapt, o poveste și prin prisma ei, experiența pe care o parcurge. În special femeile cu adevărat pasionate de tot ceea ce este vechi și valoros, căutătoare de comori, viitoare mirese ori mămici care aleg o tematică tradițională pentru evenimentul lor. Sau românce plecate, cu dor de țară, care tânjesc după o părticică trimisă din România lor dragă.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.