Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pieţele din Sectorul 1 au fost dotate cu terminale POS

AP
afaceri plati cu cardul

Piețele din Sectorul 1 al orașului București au fost dotate cu terminale POS, astfel încât comercianții să poată achita cu cardul bancar tarifele de închiriere a tarabelor și terenurilor.

Fiecare piață din Sectorul 1 a fost dotată cu un terminal POS la care comercianții pot plăti cu cardul bancar contravaloarea tarifelor de închiriere a spațiilor, tarabelor și terenurilor pe care le utilizează, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Încă o țară profund afectată de pandemie s-a sucit: A autorizat și ea vaccinul AstraZeneca pentru cei de peste 65 de ani

„Primăria Sectorului 1 continuă să modernizeze serviciile pe care le oferă cetățenilor și agenților economici din această zonă administrativă. Comercianții și producătorii agricoli care își desfășoară activitatea în cadrul piețelor aflate în administrarea Primăriei Sectorului 1 au posibilitatea, începând de miercuri, 10 martie 2021, de a achita cu cardul bancar contravaloarea tarifelor de închiriere a spațiilor/ tarabelor/ terenurilor pe care le utilizează. Fiecare piață este dotată cu un terminal de încasare mobil, asigurându-se astfel efectuarea rapidă a tranzacțiilor”, au anuntaț reprezentanții Primăriei Sectorului 1.

Cu terminale POS au fost dotate toate cele nouă piețe pe care Primăria Sectorului 1 le administrează: Piața Matache, Piața Domenii, Piața 1 Mai, Piața Aurel Vlaicu, Piața Aviației, Piața Dorobanți, Piața Amzei, Piața Mureș și Piața Pajura.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.