Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilotul F2 Juan Manuel Correa a fost operat și va urma o perioadă lungă de recuperare, după accidentul suferit la Grand-Prix-ul Belgiei

YouTube
formula 2

Pilotul de Formula 2, Juan Manuel Correa, a fost operat și va urma o perioadă lungă de recuperare, după accidentul suferit la Grand-Prix-ul Belgiei, în urma căruia Anthoine Hubert și-a pierdut viața, anunță MEDIAFAX.

Într-un comunicat oficial publicat duminică pe site-ul pilotului de Formula 2, a fost anunțat faptul că acesta va urma recuperări intensive după operația suferită în urma tragicului accident în care a fost implicat sâmbătă.

”Pilotul de Formula 2, Juan Manuel Correa, a fost una dintre cele două victime ale tragicului accident care s-a petrecut sâmbătă la Grand-Prix-ul Belgiei. Tânărul în vârstă de 20 de ani rămâne în stare stabilă după ce a trecut printr-o lungă operație de reparare a fracturilor ambelor picioare. Juan Manuel va rămâne internat la terapie intensivă pentru cel puțin 24 de ore. Părinții săi pot confirma că Juan Manuel este pe deplin conștient de evenimentele petrecute și îi oferă tânărului copleșit de tristețe sprijinul și consolarea de care acesta are nevoie. Correa transmite familiei lui Anthoine Hubert condoleanțe și își îndreaptă rugăciunile sale spre ei și spre fiul lor”, scrie în comunicatul oficial publicat pe pagina pilotului.

Citește și: Gabriela Firea face un anunț important! Proiectul care vizează vinietele se schimbă-Cine va plăti

”Juan Manuel și familia sa sunt foarte recunoscători tuturor fanilor pentru mesajele de îngrijorare. De îndată ce rănile sale se vor stabiliza, doctorii vor stabili dacă poate fi transferat în Statele Unite pentru a urma un lung proces de recuperare”, mai stă scris în comunicatul oficial.

Anthoine Hubert și-a pierdut viața în urma impactului cu maşina condusă de americanul Juan Manuel Correa, la o viteză de 170 la oră. Maşina lui Hubert a lovit parapetul de protecţie de pe marginea dreaptă a circuitului, a ricoşat pe pistă şi a fost izbit în plin de monopostul condus de Juan Manuel Correa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.