Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilotul german al echipei Ferrari, Sebastian Vettel, a câştigat Marele Premiu al statului Singapore, a XV-a a etapă a CM de Formula 1

www.agerpres.ro
Sebastian Vettel

Pilotul german al echipei Ferrari, Sebastian Vettel, a câştigat, duminică, Marele Premiu al statului Singapore, a XV-a a etapă a Campiontului Mondial de Formula 1, fiind urmat de coechipierul său, Charles Leclerc din Monaco, şi de olandezul Max Verstappen de la Red Bull, potrivit news.ro.

Vettel, plecat de pe poziţia a treia a grilei de start, după Leclerc, aflat în pole position, şi după britanicul Lewis Hamilton de la Mercedes, a reuşit să ajungă în fruntea plutonului datorită strategiei la schimbarea pneurilor.

Hamilton a obţinut doar locul 4 la Singapore, înaintea coechipierului său, Valtteri Bottas, clasat al cincilea, şi a thailandezului Alexander Albon de la Red Bull.

Pe locurile 7-10 s-au clasat în ordine britanicul Lando Norris de la McLaren-Renault, francezul Pierre Gasly de la Toro Rosso, germanul Nico Hulkenberg de la Renault şi italianul Antonio Giovinazzio de la Alfa Romeo.

Citește și: Klaus Iohannis ar putea pierde lupta pentru Cotroceni! Cum încearcă să-i înșele Andrei Caramitru pe votanții liberali

Danezul Kevin Magnussen de la Haas a primit punctul pentru cel mai rapid tur.

Vettel este la prima victorie în acest sezon, a cincea la Singapore. Şi pentru Ferrari "dubla" este o premieră în acest an.

În clasamentul general, Lewis Hamilton este lider în continuare, cu 296 de puncte, urmat de Valtetri Botats, cu 231 de puncte, Leclerc, cu 200 de puncte, Verstappen, tot cu 200 de puncte, şi Vettel, cu 194.

La constructori, Mercedes a acumulat 527 de puncte, cele mai multe. Ferrari este pe locul 2, cu 394 de puncte, iar Red Bull pe 3, cu 289 de puncte.

Următoarea etapă, Marele Premiu al Rusiei, va avea loc la 29 septembrie, la Soci.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.