Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilotul olandez Max Verstappen, cel mai rapid în a treia zi a testelor de Formula 1, din Bahrain

facebook.com
Red Bull Formula 1

Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a fost cel mai rapid, duminică, în a treia şi ultima zi a testelor de Formula 1 de pe circuitul Sakhir, din Bahrain, care preced debutul Campionatului Mondial, pe 28 martie, pe aceeaşi pistă, scrie site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF.

Cel mai bun tur de circuit reuşit de Verstappen a fost cronometrat în 1 min 28 sec 960/1000, pilotul echipei Red Bull efectuând 64 de tururi duminică. Olandezul a fost cel mai rapid şi în prima zi a testelor, vineri, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Radu Tudor rupe tăcerea cu privire la numirea de către PNL la șefia TVR: ‘Au fost discuții cu unii lideri liberali’

El i-a devansat pe japonezul Yuki Tsunoda (AlphaTauri/+0.093) şi spaniolul Carlos Sainz (Ferrari/+0.651). Finlandezul Kimi Raikkonen (Alfa Romeo/+0.806) şi campionul mondial en titre, britanicul Lewis Hamilton (Mercedes/+1.065), au completat top 5. Finlandezul a petrecut cel mai mult timp pe circuit, efectuând 166 de tururi, fiind urmat de britanicul George Russell, pilotul lui Williams (158).

Noul coleg al lui Verstappen la Red Bull, mexicanul Sergio Perez a încheiat cu al optulea timp (+1.227) după ce a fost cel mai rapid în sesiunea de duminică dimineaţă.

Primul Mare Premiu al ediţiei 2021 a Campionatului Mondial de Formula 1 este programat pe 28 martie, în Bahrain, după ce cursa obişnuită de debut, Marele Premiu al Australiei, care trebuia să aibă loc pe 21 martie, a fost amânată pentru toamnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.