Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilotul spaniol Marc Marquez (Honda) a câştigat Marele Premiu al Americilor la MotoGP

www.agerpres.ro
Marc Marquez

Pilotul spaniol Marc Marquez (Honda) a câştigat Marele Premiu al Americilor la MotoGP, desfăşurat duminică pe circuitul de la Austin (Texas), la finalul căruia francezul Fabio Quartararo (Yahama) şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului general al Campionatului Mondial, conform agerpres.

Marquez, sextuplul campion al lumii la MotoGP, a fost cronometrat în 41 in 41 sec 435/1000, reuşind să-l devanseze cu 4,679 sec pe Quartararo, în timp ce pe poziţia a treia s-a clasat italianul Francesco Bagnaia (Ducati), la 8,547 sec.

În ierarhia generală, după desfăşurarea a 15 dintre cele 18 curse ale sezonului, lider este Fabio Quartararo, cu 254 puncte, urmat de Francesco Bagnaia (Ducati) 202 puncte şi de spaniolul Joan Mir (Suzuki), campionul mondial en titre, cu 175 puncte.

La clasa Moto2, victoria a revenit spaniolului Raul Fernandez (Kalex), care a semnat cu această ocazie al treilea său succes consecutiv în acest sezon.

Cursa de la categoria Moto3, întreruptă de două ori din cauza unor accidente, a fost câştigată tot de un reprezentant al Spaniei, Izan Guevara (GasGas), care a obţinut prima sa victorie în Mondialul de motociclism viteză.

Ediţia 2020 a Marelui Premiu al Americilor a fost anulată din cauza pandemiei de Covid-19, însă anul acesta cursa s-a derulat în prezenţa publicului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.