Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pilotul unui avion de linie a murit în timpul zborului: clipe de coșmar pentru 271 de pasageri

Boeing
Boeing 787 Dreamliner

Pilotul unui avion de linie a murit în timpul zborului: clipe de coșmar pentru pasageri

Un pilot al companiei aeriene Latam Airlines a murit, probabil în urma unui atac de cord, în timp ce era la comanda unui avion Boeing 787 care zbura de la Miami la Santiago de Chile, obligându-i pe cei doi copiloți să aterizeze de urgență pe Aeroportul Internațional Tocumen din Panama, unde paramedicii au declarat decesul, informează Rai News, potrivit Rador.

Comandantul a început să se simtă rău în zbor și s-a prăbușit în baia aeronavei. Potrivit site-ului "Simple Flying", avionul a decolat, luni seara, de la Miami cu 271 de pasageri la bord, iar căpitanul s-a simțit rău după aproximativ trei ore de zbor.

"Suntem profund șocați de ceea ce s-a întâmplat și exprimăm sincere condoleanțe familiei angajatului nostru", a declarat compania aeriană într-un comunicat.

Latam Airlines a adăugat că toate protocoalele de siguranță au fost adoptate în timpul zborului pentru a salva viața bărbatului, declarându-se "profund șocată" de trecerea în neființă a pilotului, care a avut o carieră de 25 de ani, în timpul căreia "s-a remarcat întotdeauna prin dăruire și profesionalism". "A fost o experiență îngrozitoare", a povestit un pasager pentru ziarul "La Nación".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.