Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pink Floyd le-a mulțumit susținătorilor single-ului caritabil ucrainean

bcbdmagazine.com
pink floyd

Pink Floyd le-a mulțumit tuturor celor care au susținut single-ul caritabil ucrainean Hey, Hey, Rise Up, anunțând că a strâns 500.000 de lire sterline, scrie Sky News.

Pimk Floyd a lansat piesa în luna aprilie a acestui an pentru a ajuta la „alinarea suferinței” oamenilor din această țară devastată de război, informează Mediafax.

Acesta a marcat prima muzică originală înregistrată de grup ca și colectiv de la The Division Bell din 1994 și îi include pe David Gilmour și Nick Mason, precum și pe colaboratorul și basistul Guy Pratt, colaborator de lungă durată, iar la clape se află muzicianul Nitin Sawhney.

Melodia include, de asemenea, vocea cântărețului ucrainean Andriy Khlyvnyuk, din trupa rock și pop Boombox, preluată dintr-un clip postat de acesta pe Instagram în care cântă în Piața Sofiyskaya din Kiev.

Trupa a declarat vineri: „Pink Floyd ar dori să mulțumească tuturor celor care au susținut Hey, Hey, Rise Up. Single-ul, înregistrat pe 30 martie cu Andriy Khlyvnyuk din trupa ucraineană Boombox, a strâns până acum peste 450.000 de lire sterline pentru a ajuta la alinarea suferințelor poporului ucrainean. David Gilmour și Nick Mason au adăugat 50.000 de lire sterline pentru ca suma să ajungă la 500.000 de lire sterline, care vor fi distribuite către organizații umanitare de caritate”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.