Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pippa Middleton a anunțat oficial că este însărcinată

Pippa Middleton

Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei de Cambridge Kate Middleton, a anunţat oficial joi că este însărcinată cu primul său copil, potrivit DPA, scrie Agerpres.

Pippa în vârstă de 34 de ani a făcut acest anunţ în rubrica sa din revista Waitrose Middleton, dezvăluind cititorilor că ea şi soţul ei, James Matthews, vor deveni părinţi pentru prima oară.

Mezina familiei Middleton a dezvăluit detalii despre sarcina sa, care a trecut de primul trimestru, mărturisind că nu a suferit până acum de greţuri matinale. "Am fost o norocoasă să trec de 12 săptămâni fără greţuri dimineaţa. Am avut o sarcină normală până acum", a relatat Pippa.

Sora ducesei de Cambridge, care este o mare amatoare de sport, a vorbit şi despre cum încearcă să-şi schimbe antrenamentul pentru a fi cât mai potrivit în cele nouă luni de sarcină.

Citește și: David şi Victoria Beckham donează ţinutele de la nunta regală pentru ajutorarea victimelor atacului de la Manchester

"Am observat cum proporţiile corpului meu se schimbă, dar prin exerciţii şi sport voi reuşi să duc o sarcină sănătoasă şi să mă bucur de o recuperare rapidă după naştere (...) şi mai ales să pot încăpea în blugii mei preferaţi", a mărturisit Pippa.

Vestea că Pippa Middleton şi soţul ei, James Matthews, vor deveni părinţi a apărut prima dată în aprilie. Atunci s-a aflat că cei doi au împărtăşit această bucurie cu familia şi prietenii, după ce Pippa a făcut o vizită la doctor.

Pippa Middleton, 34 de ani, s-a căsătorit în mai 2017, la biserica St Mark's din Englefield, cu James Matthews, în vârstă de 42 de ani, un manager de fond de investiţii cu o avere estimată la câteva miliarde de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.