Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pirueta șefului PSD Argeș: De la 'niciodată' cu liberalii, la 'gata oricând' să intre în guvern

ziarulargesul.ro
ion minzina

Preşedintele PSD Argeş, Ion Mînzînă, afirmă că social-democraţii sunt oricând dispuşi să-şi asume responsabilitatea guvernării, însă nu în orice condiţii şi nu alături de oricine. În urmă cu 7 zile, el spunea că filiala nu va accepta niciodată ca PSD să susțină PNL.

Mînzînă a precizat marţi, într-o postare pe Facebook, că poziţia organizaţiei judeţene cu privire la o eventuală intrare la guvernare va fi transmisă conducerii centrale a partidului, în urma unei consultări interne.

  • "Sigur, PSD este cel mai mare partid din România, iar PNL şi Klaus Iohannis trebuie să îşi aducă în primul rând aminte de acest aspect. Suntem gata oricând să ne asumăm responsabilitatea unei veniri la guvernare, dar nu în orice condiţii şi nu alături de oricine! Trebuie să avem garanţia că putem să ne punem în aplicare programul de guvernare, pentru că toată lumea este conştientă că nu va fi uşor să reparăm ce au stricat aceşti indivizi în doi ani de guvernare", se menţionează în postare.

Pe 26 octombrie, Ion Mînzînă spunea că organizaţia pe care o conduce nu poate accepta intrarea la guvernare cu PNL.

"În urma consultărilor interne, PSD #Argeş a concluzionat nu poate fi de acord niciodată să susţină incompetenţa, imbecilitatea, iresponsabilitatea şi distrugerea României. Ştiu că sunt unii care spun acum că, de dragul României, ar trebui să intrăm la guvernare, dar PSD Argeş nu poate accepta să susţinem această guvernare sau să intrăm la guvernare alături de oameni precum Iohannis, Cîţu (...). Nu am putea fi niciodată parteneri cu aceşti oameni care au decis ca milioane de români să fie văduviţi de investiţii, prin repartizarea ilegală a sumelor din rezerva naţională aplaudacilor şi susţinătorilor acestei catastrofe naţionale, Cîţu", a declarat Mînzână, potrivit unui comunicat postat pe contul de Facebook al PSD Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.