Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureștenii au ales proiectele câștigătoare în cadrul procesului de bugetare participativă: 3.600 de pisici hoinare din București vor fi sterilizate

Gettyimages
pisica

Bucureștenii au ales proiectele câștigătoare în cadrul procesului de bugetare participativă. Unul dintre acestea prevede sterilizarea a 3.600 de pisici hoinare din Capitală, anunță mediafax.

Primarul general Nicușor Dan a anunțat duminică proiectele care au obținut cele mai multe voturi din partea bucureștenilor. Este vorba de două dintre cele opt proiecte declarate eligibile.

Proiectul „Coroană verde pentru Regina Elisabeta” presupune reabilitarea alveolelor verzi și replantarea arborilor uscați de pe Bulevardul Regina Elisabeta. Acesta va fi implementat de Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București.

Proiectul „3600 de sterilizări pentru pisicile hoinare ale Bucureștiului şi pentru comunitate” presupune, pe lângă acțiuni de informare și sterilizare propriu-zisă, și instruirea voluntarilor în acțiuni de capturare a pisicilor. Acesta va fi implementat de Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor.

Nicușor Dan anunță că ambele proiecte vor beneficia de suma maximă alocată de Primăria Capitalei pentru finanțare, respectiv 500.000 de lei pe proiect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.