Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Pista pro-rusă', abandonată! Ce nouă explicație INEDITĂ au jurnaliștii despre care se spune că ar fi apropiații lui Coldea: Omul din umbră a lui Dragnea

pixabay.com
diverse, umbra, timp

Jurnalistul Dan Tăpălagă lansează un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, după recentele declarații ale liderului PSD. „Manipulare cu profesionisti. Tara spalata pe creier ca la carte, pe bani grei si afaceri grase cadou. Asa lucreaza baietii astia”, scrie Dan Tăpălagă, pe Facebook, care distribuie un articol din Hotnews în care explică cine se ascunde în spatele „campaniei agresive” a lui Liviu Dragnea.

„Campania furibunda lansata de Liviu Dragnea la adresa unei parti a presei ar fi fost lansata ca urmare a sfaturilor primite de la Asaf Eisin. 

Potrivit surseor HotNews.ro, consultantii ii traseaza strategia liderului PSD pe baza rezultatelor cercetarilor sociologice realizate de doua ori pe saptamana. (..,)

INEDIT - O Universitate din România acordă burse de 2000 de euro proaspetelor mămici


Asa se explica identificarea tintelor atacurilor publice ale lui Liviu Dragnea: ambasadele de la Bucuresti, bancile si companiile multinationale, magistratii, ba chiar si ziaristi si institutii media independente.

Astfel, de la inceputul lunii septembrie, Liviu Dragnea a renuntat la prudenta care i-a caracterizat iesirile publice anterioare si a trasat in public liniile mari de atac. Ultimele sale interviuri la Romania TV, Antena 3 si DC News se remarca printr-o agresivitate neobisnuita pentru Liviu Dragnea, care a inceput sa profereze amenintari fatise la adresa celor pe care-i considera tinte.

Rusia lui Vladimir Putin se pregăteşte de RĂZBOI: A testat o super-armă / VIDEO


De remarcat dezinteresul total al lui Liviu Dragnea si al PSD in general fata de Opozitie, pe care nu o identifica drept un adversar real. Si fata de Klaus Iohannis are de obicei aceeasi pozitie rezervata, data fiind absenta totala a presedintelui din dezbaterea publica. 

Asaf Eisin este din scoala de consultanta politica fondata de Tal Silberstein, cu care a lucrat ani de zile. Stilul lor este consultanta politica urmata de conectarea la resurse. Reamintim ca Tal Silberstein este urmarit penal de DNA in dosarul retrocedarii Fermei Baneasa, este dat in urmarire generala si a fost retinut in august in Israel. (...)

Potrivit surselor HotNews.ro, Eisin se intalneste in mod frecvent cu Liviu Dragnea in Israel, unde liderul PSD s-a deplasat in repetate randuri. (...)

Potrivit surselor HotNews.ro, Eisin isi petrece mare parte a timpului in Serbia, fiind bun prieten cu presedintele Aleksander Vucic, pe care l-a consiliat in campanie.”, scrie Dan Tăpălagă pentru Hotnews.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.