Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pistolarul de la Constanţa care a împuşcat un băîrbat în cap cu un pistol cu bile a fost capturat de poliţişti

catuse politie

Bărbatul care în urmă cu o săptămână a împuşcat în cap o altă persoană cu un pistol cu bile, pe o stradă din centrul Constanţei, a fost prins de poliţişti. Agresorul are 19 ani şi pentru că s-a opus reţinerii şi avea asupra sa un cuţit a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţişti de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. Pe data de 5 septembrie, el a ameninţat cu acte de violenţă două persoane în timp ce se aflau pe strada Ştefan cel Mare, trăgând asupra uneia dintre acestea cu un pistol cu bile şi provocându-i leziuni traumatice şi tulburând ordinea şi liniştea publică.

Sâmbătă, agresorul a fost depistat pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanţa.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

“Dat fiind faptul că acesta avea asupra sa un obiect tăietor şi s-a opus reţinerii, a fost necesară intervenţia poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Totodată, în sarcina persoanei în cauză, poliţiştii au reţinut săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă comisă la data de 11 septembrie, în incinta unui imobil din municipiul Constanţa, unde acesta ar fi smuls, prin violenţă, cerceii unei femei, ca urmare a unui conflict spontan între mai multe persoane”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ, urmând ca duminică să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pe data de 5 septembrie, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că un bărbat ar fi fost împuşcat cu un pistol cu bile de către o persoană necunoscută, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Constanţa.

“La faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul ameninţându-l pe bărbatul în cauză, cât şi pe fratele acestuia, cu acte de violenţă. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre fraţi fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, au anunţat poliţiştii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.